ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ

Παρέχουμε υπηρεσίες εκπαίδευσης, σε προσωπικό επίπεδο, ως personal trainer για μεγάλο εύρος εφαρμογών πληροφορικής. Αναλαμβάνουμε την συμβουλευτική - εκπαιδευτική ευθύνη επαγγελματιών και ιδιωτών που δεν είχαν μέχρι τώρα εμπειρία από υπολογιστές και νοιώθουν την ανάγκη να εκπαιδευτούν.

Η συνεργασία χαρακτηρίζεται από υπομονή και κατάλληλη παρουσίαση της χρήσης του Η/Υ, ώστε να μπορεί κάποιος ανεξάρτητα της εμπειρίας του στις νέες τεχνολογίες, να αισθάνεται άνετα και να ανταποκρίνεται με ενδιαφέρον. Μετά από κάποιο διάστημα θα μπορεί κάποιος να χειρίζεται τον υπολογιστή, να εκτυπώνει, να "σερφάρει" στο Internet, να ακούει μουσική, να βλέπει ταινίες και να διαβάζει τα mail του. Και ακόμα περισσότερα!

Σεμινάρια ενηλίκων στη χρήση υπολογιστή

Παράλληλα διοργανώνουμε κατά καιρούς σεμινάρια πληροφορικής ενηλίκων (ολιγομελή group). Τα σεμινάρια ξεκινούν από Απλή χρήση Η/Υ, Διαδίκτυο, Εφαρμογές γραφείου έως Web Design και ειδικευμένα θέματα.

Το σεμινάριο που ξεκινά άμεσα είναι το εξής:

- Γραμματεία Ιατρών – Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (ΕΝΑΡΞΗ Σεμιναρίου 9/6/2017) διάρκειας 15 ωρών

Όλα τα σεμινάρια μας πραγματοποιούνται σε κεντρικά σημεία του Λεκανοπεδίου, σε κατάλληλες αίθουσες με σύγχρονο εξοπλισμό!

seminars doctors