"ΈΞΥΠΝΟ" COURIER ΓΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ

(Αφορά συμβεβλημένους ιατρούς ΕΟΠΥΥ λεκανοπεδίου Αττικής ή και υπόλοιπης Ελλάδας κατά περίπτωση)

Όπως θα γνωρίζετε η διαδικασία υποβολής των εντύπων επισκέψεων και πράξεων των συμβεβλημένων ιατρών, έχει αλλάξει και οι υποβολές πανελλαδικά γίνονται σε μια εταιρεία στον Ασπρόπυργο και μόνο μέσω εταιρειών (όχι από τους ιατρούς).

Επίσης η νεα διαδικασία δεν εξασφαλίζει χειρόγραφο πρωτόκολλο αλλά μόνο ηλεκτρονικό το οποίο δεν εμφανίζεται άμεσα με την παράδοση στο e-ΔΑΠΥ και δεν μπορεί να σας το προμηθεύσει το courier αλλά κάποιος που θα επιμείνει και θα περιμένει αρκετή ώρα για να το λάβει.

 

Στα πλαίσια των ολοκληρωμένων υπηρεσιών της εταιρείας μας προς τους επαγγελματίες υγείας, θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε για την υπηρεσία μας παραλαβής και αποστολής των εντύπων σας στη νέα περιοχή υποβολής στον Ασπρόπυργο. Το "έξυπνο courier θα είναι ο συνεργάτης σας και θα εξασφαλίζει ότι τα έντυπα σας θα φτάσουν στο πρωτόκολλο χωρίς να ανησυχείτε για την αποστολή ή τελικά για την πληρωμή του κόπου σας!

Με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε όχι μόνο τη μεταφορά και παράδοση - όπως θα έκανε μια εταιρεία courier - των εντύπων αλλά σας εξασφαλίζουμε και έντυπο υπογεγραμμένο Πρωτόκολλο.

Ήδη δεκάδες ιατροί είναι πελάτες μας!

Το κόστος για την αποστολή είναι 30€ για ιατρούς και 50€ για ιατρικά διαγνωστικά κέντρα ή/και εργαστήρια (περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%) και σε αυτό περιλαμβάνεται η παραλαβή από το ιατρείο σας, η παράδοση και παραλαβή εντύπου πρωτοκόλλου στον Ασπρόπυργο και η παράδοση του σε εσάς.

Με ένα επιπρόσθετο κόστος αναλαμβάνουμε και την καταχώρηση δεδομένων καθημερινά, τον έλεγχο των εντύπων για λάθη και την υπηρεσία "έξυπνο" courier καθώς και την ενημέρωση σας για την πορεία πληρωμής και επικοινωνία με τις υπηρεσίες ΕΟΠΥΥ όταν απαιτείται.

Αν ενδιαφέρεστε ή/και έχετε οποιαδήποτε απορία μπορείτε να καλείτε καθημερινά στο 211.800.35.40 ή στο 6947734111

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή για τις ιατρικές επισκέψεις και πράξεις Ιουλίου θα γίνει κατά εξαίρεση μέχρι και τις 26/8. Καλέστε μας έγκαιρα.

Με εκτίμηση,
ΣΑΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Υπεύθυνος Digital Project