Επισκευες Υπολογιστων και εξ΄αποστασεως

Εμπιστευτείτε στην τεχνική μας ομάδα την διάγνωση και επισκευή των υπολογιστικών σας συστημάτων (pc, laptop κλπ) ή την επίλυση των τεχνικών προβλημάτων που αφορούν το δίκτυο ή υπολογιστές στον επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο. Η μεθοδικότητα, η αποτελεσματικότητα αλλά και οι φιλικές τιμές, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση ότι τα τεχνικά προβλήματα θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο, στην καλύτερη τιμή. Ο τελικός μας στόχος είναι ο υπολογιστής σας - που αποτελεί το βασικό εργαλείο εργασίας κάθε επαγγελματία σήμερα - να βελτιστοποιηθεί ώστε να αποδίδει τα μέγιστα. 

Σε περίπτωση που ο υπολογιστής σας είναι πλέον αργός και παρουσιάζει προβλήματα στη λειτουργία του, θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να σας προτείνουμε ένα πακέτο αναβάθμισης που μαζί με την εργασία να μην ξεπερνά τα 100-150 € έτσι ώστε χωρίς να απαιτηθεί να αλλάξετε υπολογιστή, να λειτουργήσει ο υπολογιστής σας πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο αποτελεσματικά (προσθήκη μνήμης και νέου SSD σκληρού δίσκου).

Προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΣΤΟΣ
Εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος & προγραμμάτων (FORMAT)     50 €
Ελεγχος Η/Υ 20 €
Διάγνωση και αντιμετώπιση ιών 20 €
Έλεγχος και επισκευή Η/Υ εντός 24ωρών Έλεγχος:20 € Επισκευή:30 €

Μεταφορά από και προς το χώρο σας

Παραλαμβάνουμε και επιστρέφουμε τον Η/Υ
σας επιδιορθωμένο μέσα σε 24 ώρες
(ισχύει για παραλαβή - παράδοση εντός Αττικής)

15 €

Στις παραπάνω τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνεται ΦΠΑ.

Στις περιπτώσεις που δεν απαιτείται η επέμβαση στο hardware (υλικό) του υπολογιστή, υπάρχει η αξιόπιστη και ασφαλής λύση της εξ' αποστάσεως επέμβασης και επιδόρθωσης του υπολογιστή μέσω κατάλληλου λογισμικού που διατίθυεται δωρεάν στο διαδίκτυο (https://www.teamviewer.com/el).

Η εφαρμογή teamviewer είναι η πλέον ασφαλής και αξιόπιστη εφαρμογή Πρόσβασης εξ αποστάσεως και Υποστήριξης μέσω του Διαδικτύου την οποία χρησιμοποιούν παγκοσμίως εκατομμύρια χρήστες και εταιρίες.