Υποστήριξη Iατρών & Φαρμακοποιών

Παρέχουμε λύσεις τεχνικής υποστήριξη και εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας, για την χρήση των μηχανογραφικών συστημάτων της ΗΔΙΚΑ και του ΕΟΠΥΥ (e-prescription & E-ΔΑΠΥ), ώστε να μπορούν οι ιατροί και οι φαρμακοποιοί να καταχωρούν εύκολα και γρήγορα - με ηλεκτρονικό τρόπο - στο σύστημα του ΕΟΠΥΥ, τις συναγές, τα παραπεμπτικά και τις γνωματεύσεις κλπ. Επίσης παρέχουμε και τη δημοφιλή υπηρεσία εισαγωγής των δεδομένων καθημερινά (επισκέψεις και πράξεις στο e-ΔΑΠΥ) και υποβολής των εντύπων μηνιαία στις κατά τόπους υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ (ΥΠΑΔ) για εκκαθάριση και μελλοντική πληρωμή. Η υπηρεσία αυτή αφορά και φαρμακοποιούς με εκτέλεση γνωματεύσεων και αποστολή εντύπων στον ΕΟΠΥΥ.

Με την υποστήριξη μας θα γλυτώσετε χρόνο και άσκοπη ταλαιπωρία! Εκπαιδευτείτε και οργανώστε καλύτερα το ιατρείο ή το φαρμακείο σας το συντομότερο δυνατό.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Μπορούμε να δώσουμε λύση και να οργανώσουμε το ιατρείο ή το φαρμακείο σας! Το έχουμε κάνει ήδη για πολλούς ιατρούς και φαρμακοποιούς...


ΠΑΚΕΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ e-ΔΑΠΥ:

Αναλαμβάνουμε την καθημερινή καταχώρηση, ετοιμασία και υποβολή των επισκέψεων (ή και ιατρικών πράξεων) στον ΕΟΠΥΥ μέσω του e-ΔΑΠΥ.

Περιλαμβάνει:

  • Καθημερινή εισαγωγή των δεδομένων στο σύστημα e-ΔΑΠΥ (επισκέψεις και πράξεις)
  • Ολοκληρωση της υποβολής ηλεκτρονικά
  • Υποβολή φυσικού φακέλου στην αντίστοιχη ΥΠΑΔ
  • Παράδοση του αποδεικτικού υποβολής
  • Ενημέρωση για πληρωμές από ΕΟΠΥΥ - κλείσιμο εκκρεμμοτήτων
  • Ενημέρωση για θέματα συνταγογράφησης και ΕΟΠΥΥ

Κόστος: Κυμαίνεται από 50-100€*/μήνα ανάλογα με τον πλήθος των ημερών και του είδους της απασχόλησης

*Οι τιμές είναι τελικές και περιλαμβάνουν νόμιμες αποδείξεις.


Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211.800.35.40
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

1420510633752