Λίγα λόγια για την εταιρία

Σας καλωσορίζω στο διαδικτυακό τόπο της Digital Project!

Ονομάζομαι Σαρίδης Βασίλης και είμαι υπεύθυνος μιας ομάδα Συμβούλων Πληροφορικής με εμπειρία στους υπολογιστές, κέφι και διάθεση για δημιουργία, που από το 2011 στην παρούσα εταιρική μορφή, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τους επαγγελματίες που μας εμπιστεύονται οποιαδήποτε εργασία σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών Πληροφορικής και Διαδικτύου.

Έχοντας βαθιά γνώση, ότι μια σύγχρονη εταιρία αλλά και κάθε ελεύθερος επαγγελματίας δεν μπορεί να υστερεί στον τομέα της Πληροφορικής αλλά και της παρουσίας του στο Διαδίκτυο, συμβουλεύουμε τους πελάτες μας εξατομικευμένα, ώστε να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να αντιμετωπίζουν τον ολοένα αυξανόμενο Ψηφιακό Κόσμο.

Μεγάλη είναι η ειδίκευση μας στον τομέα της Πληροφορικής Υγείας και ειδικότερα του e-prescription και e-ΔΑΠΥ, του Δημοσίου συστήματος συνταγογράφησης όλου του ιατρικού κλάδου στην Ελλάδα. Πολλοί ιατροί, φαρμακοποιοί και άλλοι επαγγελματίες του χώρου της Υγείας, είναι πελάτες μας και τους συμβουλεύουμε καθημερινά, λύνοντας τους προβλήματα, για όλα τα θέματα της συνταγογράφησης, του ΕΟΠΥΥ, αλλά και της Πληροφορικής γενικότερα. Τους παρέχουμε παράλληλα και διάφορες υπηρεσίες που τους εξυπηρετούν στην καθημερινότητα τους.

Η εταιρία μας επισης αναπτύσει και υποστηρίζει την εφαρμογή MEDISTO, εφαρμογή που επιταχύνει και οργανώνει την καθημερινή εργασία των ιατρών με το e-prescription και το e-ΔΑΠΥ και όχι μόνο. Στα πλαίσια του MEDISTO έχουμε εκπαιδεύσει έως σήμερα πάνω από εκατοντάδες ιατρούς και υποστηρίζουμε καθημερινά μέσω τηλεφωνικού κέντρου πολλούς από αυτούς.

Ειδικά στον τομέα της εκπαίδευσης στην Πληροφορική, συνεχίζονται με μεγάλη συμμετοχή τα σεμινάρια ηλεκτρονικής συνταγογράφησης για γραμματείς ιατρών και άλλα εξειδικευμένα για επαγγελματίες Υγείας, τομέας στον οποίο έχουμε μεγάλη εμπειρία.

Τέλος η εταιρία μας είναι έτοιμη να αναλάβει την κατασκευή και διαχείριση έργων Πληροφορικής (sites, e-shops, SEO, Internet Marketing, Εργασίες καταχώρησης δεδομένων, Υπηρεσίες υποστήριξης B2C κ.α.)

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το διαδικτυακό μας τόπο! Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε σύντομα!

Με εκτίμηση,

Σαρίδης Βασίλης
Σύμβουλος Πληροφορικής και Διαδικτύου
Υπεύθυνος της Digital Project

 

 


Γιατί να μας επιλέξετε;

1

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στους υπολογιστές και βαθιά γνώση του αντικειμένου αλλά και παιδαγωγική επάρκεια τέτοια που μας επιτρέπει να τη μεταδίδουμε ακόμα και σε αρχάριους.

2

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ξεκινήστε σήμερα μια πραγματικά επωφελή σχέση με τον Σύμβουλο Πληροφορικής σας, με προσωπική επικοινωνία και στόχευση στο αποτέλεσμα που θα σας δώσει πολλά επαγγελματικά οφέλη.

3

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Ήδη μας εμπιστεύονται πολλές μεγάλες ελληνικές εταιρίες αλλά και πολλοί ιδιώτες επαγγελματίες για ειδικευμένες εργασίες, υποστήριξη και εκπαίδευση.