ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ

Παρέχουμε υπηρεσίες εκπαίδευσης, σε προσωπικό επίπεδο, ως personal trainer για μεγάλο εύρος εφαρμογών πληροφορικής και εξειδικευμένα στην Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (e-prescription) και τις υπόλοιπες εφαρμογές που χρησιμοποιούν ιατροί και άλλοι επαγγελματίες υγείας. Αναλαμβάνουμε την συμβουλευτική - εκπαιδευτική ευθύνη επαγγελματιών και ιδιωτών που δεν είχαν μέχρι τώρα εμπειρία από υπολογιστές και νοιώθουν την ανάγκη να εκπαιδευτούν.

Η συνεργασία χαρακτηρίζεται από υπομονή και κατάλληλη παρουσίαση της χρήσης του Η/Υ και των εφαρμογών, ώστε να μπορεί κάποιος ανεξάρτητα της εμπειρίας του στις νέες τεχνολογίες, να αισθάνεται άνετα και να ανταποκρίνεται με ενδιαφέρον. Μετά από κάποιο διάστημα θα μπορεί κάποιος να χειρίζεται τον υπολογιστή, να εκτυπώνει, να "σερφάρει" στο Internet, να ακούει μουσική, να βλέπει ταινίες και να διαβάζει τα mail του. Και ακόμα περισσότερα!

Σεμινάρια ενηλίκων Πληροφορικής και ειδικών επαγγελματικών δεξιοτήτων

Παράλληλα διοργανώνουμε κατά καιρούς σεμινάρια πληροφορικής ενηλίκων (ολιγομελή group). Τα σεμινάρια ξεκινούν από Απλή χρήση Η/Υ, Διαδίκτυο, Εφαρμογές γραφείου έως Web Design και ειδικευμένα θέματα.

Τέλος διοργανώνουμε σεμινάρια υποστήριξης επαγγελματιών αλλά και σεμινάρια απόκτησης δεξιοτήτων.

Τα σεμινάρια που ξεκινάνε άμεσα είναι τα εξής:

- Σ001 Ηλεκτρονική συνταγογράφηση για Γραμματείς Ιατρών (ΑΘΗΝΑ) διάρκειας 15 ωρών (ΑΘΗΝΑ) - ΕΝΑΡΞΗ 14/11/2019

- Σ003 Ηλεκτρονική συνταγογράφηση για Γραμματείς Ιατρών διάρκειας 15 ωρών ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Επόμενο σεμινάριο τον Φεβρουάριο 2020

- Σ002 "Γραμματειακή Υποστήριξη Ιατρείου (Αρχές Βέλτιστης Λειτουργίας και Επαγγελματισμός)" διάρκειας 12 ωρών (ΑΘΗΝΑ) - 23/11 & 30/11

Τα παραπάνω σεμινάρια έχουν ως στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία για τη θέση της Γραμματέως Ιατρείου.

Τα σεμινάρια μας πραγματοποιούνται στην Αθήνα, στους Αμπελόκηπους (Cosmos Center επί της Κηφησίας κοντά στο Μετρό Πανόρμου) και στη Θεσσαλονίκη, σε κατάλληλη αίθουσα με σύγχρονο εξοπλισμό!