ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ

Παρέχουμε υπηρεσίες εκπαίδευσης, σε προσωπικό επίπεδο, ως personal trainer για μεγάλο εύρος εφαρμογών πληροφορικής και εξειδικευμένα στην Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (e-prescription) και τις υπόλοιπες εφαρμογές που χρησιμοποιούν ιατροί και άλλοι επαγγελματίες υγείας. Αναλαμβάνουμε την συμβουλευτική - εκπαιδευτική ευθύνη επαγγελματιών και ιδιωτών που δεν είχαν μέχρι τώρα εμπειρία από υπολογιστές και νοιώθουν την ανάγκη να εκπαιδευτούν.

Η συνεργασία χαρακτηρίζεται από υπομονή και κατάλληλη παρουσίαση της χρήσης του Η/Υ και των εφαρμογών, ώστε να μπορεί κάποιος ανεξάρτητα της εμπειρίας του στις νέες τεχνολογίες, να αισθάνεται άνετα και να ανταποκρίνεται με ενδιαφέρον. Μετά από κάποιο διάστημα θα μπορεί κάποιος να χειρίζεται τον υπολογιστή, να εκτυπώνει, να "σερφάρει" στο Internet, να ακούει μουσική, να βλέπει ταινίες και να διαβάζει τα mail του. Και ακόμα περισσότερα!

Σεμινάρια ενηλίκων Πληροφορικής

Παράλληλα διοργανώνουμε κατά καιρούς σεμινάρια πληροφορικής ενηλίκων (ολιγομελή group). Τα σεμινάρια ξεκινούν από Απλή χρήση Η/Υ, Διαδίκτυο, Εφαρμογές γραφείου έως Web Design και ειδικευμένα θέματα.

Το σεμινάριο που ξεκινά άμεσα είναι το εξής:

-Ηλεκτρονική συνταγογράφηση για Γραμματείς Ιατρών (ΕΝΑΡΞΗ Σεμιναρίου 23/10/2018) διάρκειας 15 ωρών

Τα σεμινάρια μας πραγματοποιούνται στην Αθήνα, στους Αμπελόκηπους (Cosmos Center επί της Κηφησίας κοντά στο Μετρό Πανόρμου), σε κατάλληλη αίθουσα με σύγχρονο εξοπλισμό!